Ai un brand personal. NOW WHAT?

“FAB SQUAD, nu înțeleg de ce trebuie să am ȘI o prezență online și habar n-am ce să zic, cum să fiu etc."

We love each and every one of you. Dar serios acum: de fiecare dată când spunem că brandul personal trebuie să fie și in social media, reacția e asta:

Nu e ușor să fii aici 24/7. Partea bună e că NICI NU TREBUIE. Până la urmă viața nu se întâmplă doar online. Dar aici e clientul tău.

"Nici nu trebuie" nu înseamnă hit & run. Adică nu poți să fii aici 2 zile și apoi nimeni să nu mai audă nimic de tine timp de 6 luni. Dar poti sa incepi saptamanal, apoi de 2 ori pe saptamana, si tot asa. Consistency is QUEEN. 👑

La fel de greu e să fii aici și să găsești constant idei de conținut, nu?

Look in the MIRROR. Conținutul trebuie să plece de la tine. De la experiențele tale. De la expertiza ta. De la ce vrei să aduci tu în plus. Și apoi te gândești că vorbești cu clientul tău la "cafeluța de dimineață".

Și îi spui: "eu sunt X și mi-am dat seama că pot să te ajut cu Y pentru că Z. Din experiența mea am învățat că…"

Iar dacă următoarul gând e “Eu nu știu să vorbesc despre asta, it's still confusing as f**k! HELP!”, am o optiune pentru tine:

La The FAB SQUAD lucram cu tine personalizat in cadrul fazei de analiză detalitată a brandului personal vizual, adică a ta. În urma acestei etape, tu o să capeți mai multă claritate și o să poți să comunici mult mai ușor și mai adaptat publicului tău.

Previous
Previous

MINDSET-ul unui Brand Personal